Haber

3 Çocuk Çöp Evin İçinde Kötü Kokular İçerisinde Bulundu

Eyüpsultan’da bir evden kötü kokuların geldiği şikayeti üzerine ekipler, ihbarın yapıldığı adrese gitti. Üç çocuk, çöp dolu ve keskin bir tuvalet kokusu olan bir evde bulundu. Çocuklar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Eyüpsultan Rami Mahallesi Havuzbaşı Caddesi’ndeki bir evden kötü koku gelmesi ve üç çocuğun evde yalnız kalması üzerine polis ekipleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ihbarın geldiği adrese gitti.

Ekipler tarafından kontrol edilen konutta 7 yaşındaki RS, 4 yaşındaki ECS ve 3 yaşındaki ABD’li çocukların çöp dolu olan ve ağır tuvalet kokusu bulunan evde yalnız oldukları belirlendi. . 4 yaşındaki ECS ve 3 yaşındaki ABD’nin çıplak olduğu görüldü. Üstlerine giydirilen 3 kardeş daha sonra Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumları iyi olan çocuklar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Çocukların annesi Merve S.’nin yaklaşık 1 ay önce evden ayrıldığı, baba Ahmet S.’nin ise zaman zaman eve uğradığı öğrenildi.

Eyüpsultan Aile Ofisi’ndeki işlemleri tamamlanan Ahmet S. ve Merve S., daha sonra adliyeye sevk edildi. Anne ve babanın sözlerinin ardından adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu