Haber

Başkan Tatlıdede hafta sonu etkinliklerinde incelemelerde bulundu.

Mardin’in Artuklu ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, hafta sonu kırsal ve merkez mahallelerde yapılan çalışmaları inceledi.

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, hafta sonu mesaisinde kırsal ve merkez mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Programına Tilkitepe Mahallesi’nde başlayan Tatlıdede, bölgede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Daha sonra Düzlük Mahallesi’ne giden Lider Tatlıdede ve beraberindeki heyet, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapımı sürdürülen yol yapım çalışmalarını inceledi. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle görüşmeye gelen Tatlıdede, yapılan çalışmalarla ilgili taleplerini dinledi.

Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri, Lider Tatlıdede ve ekibine mahallelerinde yürütülen çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Tatlıdede’de yapılan incelemelerin ardından yol, üretim çalışmalarının devam ettiği Yalım Mahallesi’ne geçti. Yalım Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Tatlıdede, yürütülen çalışmalarla ilgili birim amirlerinden bilgi aldı.

Önder Tatlıdede, çalışma seferberliğinin Artuklu’nun her yerinde devam ettiğini vurgulayarak, “Göreve gelir gelmez herkese eşit hizmet verme anlayışımız vardı. Şu anda hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde gruplarımız hummalı bir şekilde çalışıyor. .İlçemizi daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz. Bugün ekip arkadaşlarımızla birlikte Bilim Gruplarımızın mahallelerimizde yürüttüğü çalışmaları inceledik. Mahalle ziyaretlerimizde de vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Vatandaşlarımız mutlu olsun, halkımızın yaşam konforunu artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. – MARDİN

haber-kuluncak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu