Haber

Bayraklı’nın modern parkı açılıyor

Bayraklı’ya modern parklar ve yeşil alanlar kazandıran Bayraklı Belediyesi, Smyrna Lions Kulübü temel alınarak inşa edilen 30 Ekim Lions Parkı’nı tamamladı. Osmangazi’de 3 bin 739 metrekare alana sahip dev parkın açılışı 17 Nisan Pazartesi günü saat 18.30’da. de yapılacaktır. Lider Sandalet Daha yeşil bir Bayrak için çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı parkımızın açılışına bekliyoruz.”

YARIN AÇILIYOR

Bayraklı Belediyesi, Smyrna Lions Kulübü iş birliğiyle Osmangazi Mahallesi 647 cadde üzerinde yapımına başlanan 30 Ekim Lions Parkı’nı tamamladı. Çağdaş oturma kümeleri, ağaç yoğunluğu, yürüyüş yolları ve 1500 metrekarelik yeşil oranı ile ilçenin en keyifli donatı alanlarından biri olan park, toplam 3 bin 739 metrekare alan üzerine kuruldu. Mahalle sakinleri tarafından da beğeniyle karşılanan park 17 Nisan Pazartesi günü saat 18.30’da. Ayrıca bir de açılış töreni yapılacak.

AÇILMASINI BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Çocuklarımıza yeni oyun alanları oluştururken gelecek nesillere daha yeşil bir Bayrak bırakmak için de çalışıyoruz. İmkanlarımız dahilinde ilçemizin her noktasına yeni parklar kazandırmaya devam edeceğiz. Osmangazi İstanbul’da yapımı tamamlanan Lions Park’ımızı da 30 Ekim’de açacağız. Tüm halkımız davetlidir” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu