Haber

Davutoğlu’ndan “kuffar” tepkisi: Kılıçdaroğlu söyleseydi, Erdoğan dünyalarca canını yakmak isterdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı alan ve AK Parti listelerinden seçimlere katılan Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal’ın muhalefeti hedef alan sözlerine yanıt verdi.

“BU KİŞİ YA KÜFARIN ANLAMINI BİLMİYOR YA DA…

FOX TV yayınına katılan Davutoğlu, ‘kâfir’ anlamına gelen ‘küfür’ tabirini kullanan Aksakal hakkında, “Ya bu kişi küfürün anlamını bilmiyor, ya da bu milletin yüzde 50’sine ‘kâfir’ diyor. ‘Ramazan boyunca.” Davutoğlu, “Kılıçdaroğlu bunu söyleseydi, Sayın Erdoğan dünyalarca onun canını yakmak isterdi değil mi?” söz konusu.

“ÖNDER AKSAKAL BUNU CAHİLDEN SÖYLEDİ OLABİLİR”

Davutoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; “Benim yanımda böyle bir şey söylenseydi hemen özür dilerdim. Erdoğan İslam’ı bildiğini savunuyor. Bu Kuran’ın insanlara ‘kâfir’ demesine dayanak var mı? Bu altı cumhurbaşkanının ikisi de mümin. Önder Aksakal bunu cehaletten söylüyor olabilir.Kılıçdaroğlu bunu söyleseydi, Sayın Erdoğan onu dünyada incitmek isterdi değil mi?”

NE OLDU?

Malatya Deprem Evleri Temel Atma Töreni’nde Millet İttifakı için ‘küfür’ tabirini kullanan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, “Bu seçim geçmişte olduğu gibi sağ-sol seçimi değil, vatan millet seçimidir. İnşallah 14 Mayıs’ta yapılacak. Biz vatanımızı kâfirlere teslim etmeyeceğiz” dedi.

haber-vize.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu