Teknoloji

Dünya bu yeminli itirafı konuşuyor: Kaza yapan araçtan ‘insan olmayan varlık’ çıkarıldı!

Eski bir ABD istihbarat yetkilisi, Çarşamba günü Kongre’de yapılan olağanüstü bir duruşmada, ABD hükümetinin düşen UFO’ları toplamaya ve tasarlamaya çalıştığını söyledi. “on yıllarca süren”Bir program yürüttüğünü söyledi.

DÜŞEN ARAÇTAN İNSAN OLMAYAN VARLIKLARIN ÇIKARILDIĞI TEZİ

Bir ABD Savunma Bakanlığı teşkilatında 2023 yılına kadar açıklanamayan anormal olayların (UAP) analizini yürüten David Grusch, Washington’daki Temsilciler Meclisi gözetim komitesine, uzaylı konusunda en yüksek profilli yayın olarak düşen araçlar arasında yer aldığını söyledi. bugüne kadar hayat. “insan olmayan”Varlıkların bulunup çıkarıldığını ve saklandığını söyledi.

UZAYLILARIN VARLIĞINI ONAYLADI

Duruşma, Haziran ayında Grusch’un hükümetin uzaylı uzay gemilerini gizlice barındırdığı yönündeki iddiaları üzerine başlatılmıştı. Çarşamba günü Grusch, bu argümanların hepsini olmasa da bazılarını yeminli olarak tekrarladı.

Grusch komiteye şunları söyledi: “Resmi görevlerim sırasında, erişimimin reddedildiği, onlarca yıllık bir UAP kilitlenme bulma ve tersine mühendislik programı hakkında bilgilendirildim.”

Tüm dünyanın yoğun ilgi gösterdiği duruşmada, ABD’nin uzaylı yaşamı ve teknolojisine dair delilleri sakladığı yönündeki spekülasyon ve iddialar, yüksek dozda şüphecilikle birleşerek sunuldu.

ABD hükümetinin UFO programlarına erişimi engellediği belirtildi

The Guardian tarafından aktarılan bilgilere göre Grusch, 2022’de bir muhbir şikayetinde bulundu. Hükümet görevinin ordunun, savunmanın ve diğer kurumların uzaylılar ve uzaylı araçları hakkında bildiklerini araştırmakla görevlendirildiğini söyledi, ancak batı, hükümetin UFO programlarına erişim reddedildi.

Çarşamba günü konuşan Grusch, tartışmaları nedeniyle şunları söyledi: “Çok zalim”misillemeyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Grusch, şunları söyledi: “Bu hem profesyonel hem de kişisel olarak beni incitti”söz konusu.

BİLDİKLERİNİ SÖYLEDİĞİ İÇİN HAYATINA ÖFKELİDİR

Grusch, hükümetin UFO bilgilerini gizleme çabaları sırasında sorgulama sırasında “Yaralanan veya yaralanan insanlar”Bunu bildiğini doğruladı.

Grusch, bir gözetim komitesi üyesinin “hayatından endişe edip etmediği” sorusuna yanıt verdi. “Evet kesinlikle.”cevabı verdi.

Grusch sözlerine şunları ekledi: “Umarım eylemlerim nihayetinde artan şeffaflığa yönelik olumlu bir sonuca yol açar.”

O zamandan beri, hükümetin UFO’lara dair ne tür kanıtlara sahip olup olmadığına dair entrika yoğunlaştı.

TÜM FİZİKSEL KURALLARIMIZI ZORLAYAN BİR TEKNOLOJİYE SAHİPLER

UFO soruşturmasını yürüten Tennessee’li Cumhuriyetçi kongre üyesi Tim Burchett, yakın zamanda “tüm fizik yasalarımıza meydan okumak”bir teknolojiye sahip olduğuna dair kanıtlar olduğunu ve uzaylı araçların “kömür briketlerine çevirebilecek”bir teknolojiye sahip olduğunu iddia etti.

Grusch, hükümetin dünya dışı araçların düştüğü yönündeki görüşünü yineledikten sonra kendi kendine şunları söyledi: “Bu aracı kullanan pilotların cesetleri elimizde var mı?”o sordu.

Grusch, “NewsNation röportajımda açıkça belirttiğim gibi, biyoloji bu gelişmelerden bazılarıyla birlikte geldi.”söz konusu.

Grusch bu biyolojikler “İnsani değillerdi ve bu, konuştuğum program hakkında doğrudan bilgisi olan ve şu anda hala programda olan kişilerin değerlendirmesiydi.”

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu