Yaşam

Hide Me YENİ BÖLÜM (Bölüm 1) fragmanı ne zaman yayınlandı? Beni Sakla’nın yeni bölümü ne zaman başlıyor? Bu gece var mı?

Beni sakla Her Çarşamba STAR TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sakla Beni 1. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Peki Hide Me (Bölüm 1) yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Fragman yayınlandı mı? Sakla Beni Yeni bölüm ne zaman başlayacak? Bu gece var mı? Detaylar burada…

GİZLE BENİ YENİ BÖLÜM (BÖLÜM 1) FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANDI?

Sevilen dizi Beni Sakla her çarşamba STAR TV’de izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümü merakla beklenen dizinin hayranları fragmanını arıyor. Sakla Beni bu akşam (24 Ekim) saat 20.00’de STAR TV’de yayınlanacak. Dizinin YouTube kanalında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını izlemek için Youtube Sakla Beni Kanalını ziyaret edebilirsiniz.

GİZLE BENİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK? BU AKŞAM ULAŞILABİLİR Mİ?

STAR TV’nin sevilen dizisi ‘Beni Sakla’ her Çarşamba akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Merakla beklenen bu yeni bölümün hayranları saat kaçta başlayacağına dair sorularla dolu. “Beni Sakla” bu akşam 24 Ekim saat 20.00’de STAR TV’de izleyicisiyle buluşacak. Dizi hayranları için kaçırılmayacak bir bölüm olacağı kesin.

HIDE ME’NİN OYUNCULARI KİMLER?

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya İhtilal Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent

GİZ BENİ NE HAKKINDA?

Mete ve Naz, güçlü ve kudretli ailelerinin gözbebeğidir. İkisi de şımartılıyor ve hayatta istedikleri her şeyi elde etmeye alışkınlar. Çocukluklarında ailelerinin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamaları ile bugün evliliğe doğru akar. Ancak Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetçisi Incila’nın aniden ortaya çıkması Mete’nin hayatta aldığı tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncil ile Mete arasındaki bu rekabet, Naz’ın tüm inadı ile yazdığı bu hikayenin yönünü değiştirecek ve Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayacak mı? İki ailenin ve çocuklarının hikayesi.

Alakalı haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu