Haber

Kurtlar Vadisi oyuncu değişikliği ile değişti! ‘Eski halinden eser yok’ yorumu…

Yıllara meydan okuyan ve etkisini hissettirmeye devam eden Kurtlar Vadisi hafızalarda tazeliğini korumaya devam ediyor. Zaman zaman takımda yer alan oyuncuların isimleri yıllar içinde yapılan değişikliklerle gündeme getirilmeye devam ediyor. Yıllar önce Kurtlar Vadisi projesinde rol alan ‘Kapsız Abidin Seferoğlu’ karakteriyle üne kavuşan Abidin Yerebakan’ın son fotoğrafını görenler ‘nereden nereye’ diye yorum yapmaktan kendini alamadı.



Oyunculuk performansını TRT1’in sevilen dizisi Al Sancak’ta sergileyen ve rol aldığı ‘Vedat’ karakteriyle seyirciyi ekranlarda buluşturan deneyimli oyuncu Abidin Yerebakan, yıllardır Abidin Yerebakan’a acımamaktadır.

Kurtlar Vadisi’nin yanı sıra Kutsal Damacana: Dracola, Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, Kuruluş Osman ve Al Sancak gibi yapımlarda da yer alan Abidin Yerebakan’ın değişimi en çok konuşulan konular arasında yer aldı. 2017 yılında geçirdiği mide ameliyatının ardından 46 kilo veren Abidin Yerebakan’ın yeni yüzünü görenler, onu tanımakta güçlük çekerken, değişikliğine şaşırdığını yorum yapmaya başladı. İşte sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı haline gelen o görüntüler…



haberguneysinir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu