Ekonomi

Nissan Türkiye, Deprem Yardım Kampanyası ile 22 Milyon TL Bağış Yaptı

Nissan Türkiye, mart ayından bu yana yürüttüğü deprem yardım kampanyası ile kar amacı gütmeden 22 milyon 740 bin TL ek bağışa aracılık etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, depremden etkilenen bölgenin yeniden kalkınması ve deprem sonrası olumsuz etkilenen vatandaşlara destek olmak için 1 milyon avroya varan nakdi yardımda bulunan Nissan, depremi bir sonraki aşamaya taşıdı. öncü bir müşteri bağış programıyla afet yardımı çabalarının temelini genişletiyor.

Nissan Türkiye ve bayileri AFAD, AHBAP, AKUT veya Kızılay’a 20 bin TL bağış yapan müşteriler, alacakları aracın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatından düşüldü. Nissan Türkiye bu sayede bağış kampanyasının devam ettiği 4 ayda 22 milyon 740 bin TL’lik bağışın sarsıntı noktasına ulaşmasını sağladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem, şubat ayında karşılaştıkları vahim felaket nedeniyle yaşadıkları büyük üzüntünün ardından operasyonlarını destek ve üsleri planladıkları bir duruma dönüştürdüklerini belirtti. tüm departmanları ile bu alanda hizmet verebildiklerini belirten şunları söyledi:

“Nissan Türkiye olarak afetin ilk gününden sonra oluşturduğumuz kampanya ile araç, kuru gıda ve battaniye gibi acil ihtiyaçların takviye edilmesinin ardından bayilerimiz ve müşterilerimizle omuz omuza gittik ve daha büyük bir bağış büyüklüğüne ulaştık. 1 milyon Euro’luk nakdi yardımın yanı sıra aracı kurumlara bağış kampanyamızla 50 milyon TL’nin üzerinde bağışın sarsıntı bölgesine ulaşmasını sağladık. Böylesine büyük bir felakette sorumlu marka bilincimizden ayrılın. Nissan sahiplerine teşekkür ederiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu