Yaşam

Yönetmen Onur Ünlü’den garip paylaşım! 14 Mayıs seçmeni oy kullanmamaya çağırdı

Güneşin Oğlu, Leyla ile Mecnun, Seni Özledim, Kırık Gönüller Bankası, Cingöz Recia gibi birçok projenin yönetmenliğini ve senaristliğini de yapan Onur Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı seçimle dikkatleri üzerine çekti. hesap.

“Onurunuzu Koruyun, TUTUMUNUZU KOYUN, OY VERMEYİN”

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Hazar Ergüçlü ile 5 yıllık ilişkisinin sona ermesiyle gündeme gelen Onur Ünlü, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla “Oy vermeyin” davetinde bulunmuştu. Ünlü, “Bu seçimi değil de Allah’ın oğlu Kılıçdaroğlu kazansa olmaz. Mevcut kadroların 21 yıl yönetebildiği bir ülkede ciddi bir fikir devrimi olmadan hayır gelmez. O fikir devrimi sürmez.” Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu gibi gerici tiplere yer yok. “Tek çıkış sistemi kilitlemek. Tek çıkış yolu parlamento kaosudur. Onurunu koru, tavır al! Oy vermeyin, vazgeçin” dedi.

TEPKİLENDİ

Onur Ünlü’nün paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken tepkiler de beraberinde geldi. Ünlüler için “Oy vermezsen fikir devrimi olur mu?”, “15 yaşındakilerin ‘En marjinal benim, en sıra dışı benim’ hali yok” ve “Nasıl olur?” Toplumun sosyolojik yapısını bilmeyen sinemacı olabilir mi?” yorumlar yapıldı.

İşte Onur Ünlü için yapılan bazı yorumlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu