Haber

Gültan Kışanak’tan Van mesajı: Daha güzel hayaller kurmamıza vesile oldu

14 ilçenin tamamını DEM Parti’nin kazandığı Van’da oyların yüzde 55.48’ini alarak Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı seçilen Abdullah Zeydan yerine mazbatanın AK Partili adaya verilmek istenmesine karşı yapılan direniş sonuç verdi.

Van için kutlamalar devam ederken tutuklu siyasetçi Gültan Kışanak da gönderdiği mesajda “Tüm Türkiye, Van halkının onurlu direnişi karşısında demokrasiye, hukuka, adalete ve halk iradesine sahip çıkmanın önemini bir kez daha görmüş oldu” dedi.

‘TARİH YAZDINIZ’

DEM Parti Ankara Büyükşehir belediyesi Eş Başkan adayı tutuklu siyasetçi Gültan Kışanak cezaevinden gönderdiği mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Van halkı;

Yürüttüğünüz mücadele tarihe mal oldu. Tarih yazdınız. Halklarımızın demokrasiye, barışa ve özgürlüklere dair umudunu büyüttünüz.

Halkın iradesinin karşısında hiçbir kumpasın tutmayacağını gösterdiniz. Bize bu güzel duyguları yaşattığınız için sizi canı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Tüm Türkiye Van halkının onurlu direnişi karşısında demokrasiye, hukuka, adalete ve halk iradesine sahip çıkmanın önemini bir kez daha görmüş oldu. Demokrasiden yana olanların Van halkıyla gösterdiği dayanışma, geleceğe dair daha güzel hayaller kurmamıza vesile oldu.

Bu onurlu direnişin saflarına yer alan 7’den 70’e tüm Van halkını selamlıyor, kayyım siyasetine son noktayı koyduğunuz için sizleri bir kez daha kutluyorum.”

(HABER MERKEZİ)

korkuteli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu