Ekonomi

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’ye ‘Farkındalık’ Ödülü

İSTANBUL (İGFA) –Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini (SDG’ler) rehber edinen Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Kaliteli Eğitim, İklim Değişikliği ve Eşitsizliklerin Azaltılması gibi alanlarda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Şirket, toplumsal etki yaratmak için önceliklendirdiği SKH konularını bir araya getiren “Geleceğe Kadın Eli” projesi ile kadınlara hayatlarını şekillendirme fırsatı sunarak geleceğe yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kadının gücünün toplumdaki farkındalığını artırarak ve ham tarım olanakları sağlayarak, konuttan da olsa iş gücüne katılarak kendilerinin ve çocuklarının geleceğini güvence altına almak.

Geleceğe Kadın Eli projesiyle kadınların toplumda ve iş gücünde hak ettikleri değeri kazanmalarına katkı sağlayan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, başarılı çalışmalarıyla Kadın Dostu Markalar Farkındalık ödülüne layık görüldü.

Firma adına verilen ödül Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Kurumsal ve İş Planlama Müdürü Şebnem Erkazancı’ya takdim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu