Haber

Güntekin Onay, Ebrar Karakurt’u hedef alan Melih Gökçek’e: ‘Bu ülke sizden tiksiniyor’

Spor yorumcusu ve spiker Güntekin Onay, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in bu amacına, sosyal medya hesabından A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt’a yönelik nefret söylemi yaparak tepki gösterdi.

‘PARAYI NASIL KAZANDIĞINIZ BELİRLİ DEĞİL’

Gökçek’e “Ne yapıyorsun da bu kadar servetin var? Bu ülke senden tiksiniyor!” Onay’ın Twitter hesabındaki gönderileri şöyle:

“Bu ülkede belli ve bağnaz bir kesimin niyetlerinin gereksiz yere ciddiye alındığını düşünüyorum. Bence Türkiye’nin en az yüzde 97-98’i voleybolcu kızlarımızın başarısından mutlu ve gururlu! polemiğe gerek yok, yapmayın” ciddiye almayın 3-5 bağımlı, cahil insan, şampiyonluğu kutlayın!

Melih Gökçek! Sen de ne yapıyorsun? Nasıl para kazandığınız belli değil! Yolsuzluk tartışmaları zirveye ulaştı! Bu kadar zenginliğe sahip olmak için ne yapıyorsun? Kamuoyuna açıklarsanız çok mutlu olacağız. Bekleyelim! Senden korkanlar da senin gibi olsun, haydi yaz! Nasıl güçlü oldun? Sen kimsin? Bu ülke sizi tiksindiriyor! Bir vatandaş olarak ben de tiksiniyorum! Bu vatandaşın hakkını kimse gasp edemez.

Yakın arkadaşlarım bana “Dikkatli ol” diye mesaj atıyor! Melih Gökçek yüzünden dikkat edeceksem zaten hepimiz yolumuzdayız. Melih Gökçek beni cezaevine gönderirse bu ülkede adalet çatışması yaşanır.

Bu ülkenin işçilerini, memurlarını, yoksullarını umursuyorsanız lütfen sesinizi çıkarmayın! Bu kadar yeter Sayın Gökçek!”

Turnuvada Ebrar Karakurt’u hedef alan Gökçek, final maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Ebrar konusunda geri adımımızın olmadığını biliyoruz… Sultan Abdülhamid’i eleştiren Tanzimat kalıntılarının milli takımda yeri olmamalı.” (HABER MERKEZİ)

haber-bayramic.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu