Yaşam

Kingfisher Dizisi Sezon Sonu Fragmanı Yayınlandı: Kingfisher 36. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Ekranların fenomen yapımları arasında yer alan Yalıçapkını her cuma izleyici ile buluşuyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı dizi reytingleri alt üst ediyor. Dizi bu hafta sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara verecek. Yalıçapkını’nın merakla beklenen yeni bölümü yayınlandı. İşte Kingfisher 36. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Star TV’nin fenomen dizisi Yalıçapkını her cuma yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Dizinin merakla beklenen sezon finali fragmanı yayınlandı. Gelinin Yalıçapkını dizisi sezon finali fragmanına ve son bölüm özetine bir göz atalım.

Yalıçapkını dizisinin son bölümünde Kazım, Seyran ve Ferit’i ayırdıktan sonra Saffet Ağa’nın yanına gider. Pelin gördüklerinden sonra yıkılır ve bu Zerrin’i çok endişelendirir.

Ferit’in Tarık’a sırtını dönmesi her şeyi daha da zorlaştırırken Tarık, Orhan’ın karşısına çıkar ve onu tehdit eder.

Seyran ve Ferit bütün geceyi birlikte geçirdikten sonra Ferit, Seyran’ı evine geri götürür. Seyran ve Ferit tekrar kaçmayı düşünürken Seyran’a gelen bir misafir her şeyi değiştirir.

Yalıçapkını yeni bölümde Seyran ve Ferit, havaalanında buluşmak için sözleşir ama Seyran gelmez.

Seyran teyzesiyle Gaziantep’e dönerken Ferit ondan vazgeçmez ve nerede olduğunu bulmaya çalışır.

Teyzesi ve Tarık’la birlikte cezaevinde yaşayan Seyran, Ferit’in kendisini bulmasıyla hayata yeniden sarılır. Herkes Seyran ve Ferit’i yeniden bir araya getirmek için elinden geleni yapacaktır.

İşte Yalıçapkını 36. Bölüm Fragmanı;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu