Haber

Küçük Beren Nisa Can Belediye Başkanı oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bir günlüğüne koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Beren Nisa Can’a bıraktı.

Kemer Merkez İlköğretim Okulu’nda 4-C sınıfında okuyan Beren Nisa Can, belediye başkanı Topaloğlu’nun Göynük Mahallesi’ndeki konutundan resmi aracıyla alınarak Kemer Belediyesi’ne geldi.

Başkan Topaloğlu, bir günlüğüne Kemer Belediye Başkanlığı yapan Beren Nisa Can’ı makamında karşıladı.

Cumhurbaşkanlığı koltuğunu Can’a devreden Önder Topaloğlu, Karataş’ın dileklerini sordu. Önder Can, ikili tatil ile keyifli bir günde belediye başkanlığı yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Lider Can, kendisini belediye başkanlığına layık gören Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, okul müdürü Tamer Özer ve öğretmeni Kevser Ünlü’ye teşekkür ederek, Belediye Başkanı Beren Nisa Can olarak herkesi selamladığını belirtti.

Başkan Can, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milleti temsil eden TBMM’nin açılışını yaparak tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, “Ramazanınız da kutlu olsun. Nice milli ve dini bayramları sağlık, sıhhat ve huzur içinde bir arada yaşamak dileğiyle.” söz konusu.

Başkan Can daha sonra Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda Deniz Kafe çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Can, ardından Lider Topaloğlu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı için Kemer Cumhuriyet Meydanı’na geçti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habertaskent.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu