Haber

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı Yaşlılar Merkezi’ni ziyaret etti

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’ne giden 65 yaş üstü yaşlılar, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne giden 3-6 yaş grubu ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’ne giden lise öğrencileri unutulmaz bir tatil geçirdiler. Tuzlalı minikler ve gençler Yaşlılar Merkezi’ni ziyaret ederek 50 ve 65 yaş üstü yaşlıların ellerini öptüler. Programda 65 yaş üstü yetişkinler duygusal anlar yaşadı. Yaşlı Bakımevi sakinlerinin bayramını kutlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Sadi Yazıcı, Biz aslında medeniyetler zincirinin halkalarını güçlendirmeye çalışıyoruz. Mutlu olduğum bir organizasyon çünkü geleceğimizi inşa edecek, inşa edecek gençlerimiz, bugünümüzü inşa eden büyüklerimizle buluşuyor.” sözlerini kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından hayata geçirilen, 65 yaş üstü yetişkinlerin akranlarıyla vakit geçirebileceği, spordan farklı programların düzenlendiği Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi sakinlerine unutulmaz bir bayram sürprizi düzenlendi. eğitime, tarımdan müziğe. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne giden 3-6 yaş arası gençler ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’ne giden lise öğrencileri Yaşlılar Merkezi’ni ziyaret ederek yaklaşık 50 yetişkinin elini öperek hediyeler dağıttı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Gönül Eller Çarşısı Kurucu Gönüllü Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Müşerref Pervin Tuba Durgut da katıldı. Programda 65 yaş üstü yetişkinler duygusal anlar yaşadı.

“MEDENİYET ZİNCİRİNİN HALKALARINI GÜÇLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Programda açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Sadi Yazıcı, Biz aslında medeniyetler zincirinin halkalarını güçlendirmeye çalışıyoruz. Her bayram yaşadığımız bu memnuniyet, çocuklarımızın, gençlerimizin ve büyüklerimizin bu huzurevinde buluşması, bu memnuniyet ve bu dayanışma aslında medeniyetimizi güçlendirmek içindir. Mutlu olduğum bir düzenleme çünkü geleceğimizi kuracak ve inşa edecek olan gençlerimiz, bugünümüzü inşa eden büyüklerimizle buluşuyor. Biz bu halkayı güçlendiriyoruz ve bu halkayı güçlendirmek demek; Geleceği kesin olarak inşa etmek için geçmişe bakmak gerekir.” söz konusu.

“MEDENİYETİN DEĞERLİ BİR DEĞERİ OLAN RAMAZAN’DA EN BÜYÜKLERİNE SAYGI”

Başkan Yazıcı, Gençler bu birikimden kazandıklarıyla birlikte geleceğe dair bir bakış açısına sahip olacaklardır. Büyüklere saygının medeniyetin kıymetli gideri olduğu Ramazan ayındayız. Yaşlılar Merkezi’ndeki tüm düzenlemelerle kutlamak, paylaşmak demek; Sevinçlerimizi büyütmek, bazen de üzüntülerimizi azaltmak için paylaşmak için mükemmel bir ortam oldu. Katılan herkese teşekkür ediyor, büyüklerimizin ellerinden, gençlerimizin gözlerinden öpüyorum.dedi.

“RAMAZAN ALANINDA ÇOK KEYİFLİ BİR TOPLANTI GEÇİRDİK”

AK Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Müşerref Pervin Tuba Durgut, ” Tuzla Belediyesi Yaşlı Bakımevine ilk defa geldim. Burada büyüklerimizle sohbet etme fırsatım oldu. Burada herkesin iyi vakit geçirdiğini gördüm. Aynı zamanda sosyalleşirler. Çok mutlular. Ramazan arifesinde çok keyifli bir toplantı oldu.’ sözlerini kaydetti.

patnos-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu