Haber

Kuruluş Osman’ı CANLI İzle! ATV Kuruluş Osman 136. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde neler olacak? ATV canlı izleme linki!

Kuruluş Osman canlı izleme linki aranıyor. Başrollerini Burak Özçivit ve Özge Törer’in paylaştığı Kuruluş Osman dizisi bu akşam 136. bölümüyle ekranlarda olacak! Tamam, ATV Kuruluş Osman 136. bölüm izleme linki! Kuruluş Osman’ı canlı izleyin! Kuruluş Osman ATV’yi canlı izleyin! Kuruluş Osman yeni bölümü full hd yayında! Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde neler olacak? Kuruluş Osman’ı canlı izleyin! Kuruluş Osman’ı canlı izleyin! ATV Kuruluş Osman 136.Bölüm canlı izle! 15 Kasım Kuruluş Osman son bölümde neler oldu? Kuruluş Osman’ı full HD canlı izle! ATV canlı izleme linki haberimizde…

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

“Bunun yanında hem Moğollarla hem de Haçlılarla savaştayız!”

Osman Bey ve alpleri Moğolların elinden kurtarıldı. Osman Bey Yenişehir’e dönmez. Moğollara baskın yapacak. Osman Bey’in Moğolları yenme planı nedir? Söğüt Üç Pazar’a yapılan büyük baskın haberi Üç Pazar’ı yıldırım gibi vurdu. Söğüt baskını nasıl durdurulacak?

Yakup Bey, baskın haberini alır almaz Yenişehir’e doğru yola çıkar. Malhun Hatun, Osman Bey’in yokluğundan Yakup Bey’in yararlanacağının farkındadır. Malhun Hatun Yakup Bey’e karşı ne yapmayı planlıyor?

Çarşıda Holofira’yı gören Orhan Bey bu durumdan hiç memnun değildir. Malhun Hatun ona Bizans’a güvenilemeyeceğini söyler. Holofira ile Orhan arasında bu nedenle bir çatışma mı çıkacak? Saadet Hatun, Holofira’ya “Keşke gelinim olsaydın” diyor. Saadet’in bu sözüne Holofira nasıl cevap verecek?

Saadet Hatun, Gonca Hatun’un tedavisine devam ediyor. Gonca Hatun, Alaeddin’i Yakup Bey’e bağlayan düğüm olacaktır. Gonca Hatun annesinin dediğini yapacak mı? Orhan Bey, Yakup Bey’in Yenişehir’e hakim olmaya çalışmasından hoşlanmaz. Yakup Bey ile Orhan Bey arasındaki gerilim nereye varacak?

Yakup Bey fetihler yapacaktır. Kayı ve Germiyan birlikte hareket edecek. Ordu buna hazırlanıyor. Ancak ordunun başına oğlu Mehmet Bey’i koyar. Orhan Bey bu durumu nasıl ele alacak? Osman Bey’in sığındığı mağaraya yaklaşanlar var. Mağarada Osman Bey’i bekleyen tehlike nedir?

Fetihe giden Mehmet Bey ile Orhan arasındaki gerilim devam ediyor. Mehmet Bey, Sancaksızlar’a Orhan’ı öldürme emrini verir. Fakat beklenmedik bir şey olur. Orhan ve Mehmet’i bekleyen büyük tehlike nedir? Osman Bey, ülkesini yönetmeye çalışanların karşısında geri adım atmayacak. “Ya özgürlük ya da kara toprak!” diyerek kararlılığını ortaya koyuyor. Osman Bey’in hamlesi ne olacak?

KURULUŞ OSMAN’I CANLI İZLE

ATV sitesinden Kuruluş Osman CANLIolarak izleyebilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Kimse geri çekilmeyecek!”

Osman Bey’in Moğollara karşı planı nedir?

Olcaytu Han’ın elçisi Uçlar’a geldi. Yakup Bey’den Konya’nın ödediği vergiyi ister. Osman Bey birlik adına bu altını kendisi ödeyecek. Ancak Osman Bey’i rahatsız eden bir şey vardır. Yakup Bey’den askerleri toplayıp orduyu kurmasını ister. Osman Bey’in Moğollara karşı aklında ne var?

Çalınan hazinenin ardından Osman Bey vergiyi nasıl ödeyecek?

Osman Bey, Yenişehir Sarayı’na yapılan baskından sonra daha da ünlenir. Asla sinmeyecek veya hareketsiz durmayacak. Bunu yapanlar bedelini ödeyecek ve fetih durmayacaktır. Ancak Osman Bey de hazinenin çalındığını öğrenir. Osman Bey, Moğolların beklediği vergiyi ödemek için ne yapacak?

Bayanlar arasında işler karışıyor!

Yakup Bey, Yenişehir baskınını duyar ve geçmiş olsun diye onu ziyarete gelir. Malhun Hatun, Saadet Hatun’a dişlerini göstermeye devam ediyor. Bala Hatun’un da sohbete katılmasıyla konu bambaşka bir yere gider. Kadınlar arasındaki gerginlik nerede bitecek?

Saadet Hatun’un yeni hedefi: Holofira!

Saadet Hatun’un gözü Holofira’ya dikilmiştir. Holofira’yı Mehmet’le evlendirerek Orhan’a büyük bir darbe indirmeyi planlıyor. Mehmet ve Holofira’yı hangi bahaneyle bir araya getirecek?

Yüksek çarşıda Holofira’yı gören Malhun Hatun ve Orhan Bey’in tepkisi ne olacak?

Saadet Hatun amacına ulaşabilecek mi?

Saadet Hatun, Gonca’yı Bala Hatun’u ziyaret etmesi için Söğüt’e gönderir. Saadet Hatun’un amacı nedir?

Bala Hatun oğlu için ne yapacak?

Bala Hatun, Alaeddin ile Gonca arasındaki sıkıntıyı Fatma Hatun’dan öğrenir. Fatma’ya göre Alaeddin Bey, Gonca Hatun’a aşıktır. Bala Hatun bunun bir tuzak olabileceğini düşünüyor. Bala Hatun oğlu için ne yapacak? Gonca’ya karşı tavrı ne olacak?

Cerkutay Boran Bey’in yanında!

Cerkutay, Boran’ın sakatlandığı haberini aldı. Boran’ın durumu ciddi. Cerkutay onu görmeye gider. Cerkutay ile Osman Bey ile Alpler arasındaki buzlar eriyecek mi?

Bayındır Bey için işin sonu mu geliyor?

Orhan Bey hazinenin peşine düşer. Hazine Bayındır Bey’in evinde bulunur. Bayındır Bey, altınları çalıp Alpleri öldürmekten suçlu bulundu. Bayındır Bey’in öldürülmesiyle ilgili kararname çıkarıldı. Bayındır Bey’in masumiyeti kanıtlanabilecek mi?

Söğüt’te yangın!

Usta Gera huzursuz. Söğüt’ü kana bulayacak. Usta Gera’nın adamları yangını başlattı. Alaeddin Bey ve Bala Hatun bu yangını söndürebilecek mi?

Osman Bey Moğol zulmünden kurtulabilecek mi?

OSMAN’IN KURULUŞ KONUSU NEDİR?

1. Sezon (2019-2020)

Ertuğrul Gazi Sultan Baybars ve Berke Han’ın Hülagü Han’a karşı savaşmasının üzerinden yaklaşık 15 yıl geçti. Ertuğrul Gazi hastalanıp Konya’ya gitti ancak ayrılmadan önce Kulucahisar’ın hükümdarı Yorgopolos ile barıştı ancak anlaşmayı imzalamadan Konya’ya gitti. Anlaşmayı imzalayıp itibarını artırmak isteyen Dündar Bey, Tekfura’ya hediyeler hazırlatarak Kulucahisar’a doğru yola çıkar. Kulucahisar’a vardıklarında bir gösteri düzenlendi ve gösteride Tekfura suikasta kurban gitti ancak Osman Gazi suikasta uğrayacağını anlayarak suikastı engelledi. Prenses Sofia’ya suikast planlandı. Osman Gazi, suikastı önleyip adamlarını peşine göndererek Osman Gazi’yi pusuya düşürüp Bamsı Beyrek’in oğlu Aybars’ın şehadeti nedeniyle düşman oldu.

2. Dönem (2020-2021)

Kulucahisar Kalesi’nin fethiyle Konstantinopolis’in ve imparatorun öfkesini çeken Osman Bey, uç bölgede barışı sağladı. Osman Bey’e karşı harekete geçen ve en deneyimli komutanlarından Aya Nikola’yı bölgeye göndermeye karar veren Bizans İmparatoru, başarılarıyla tüm kavimlere umut veren bu Türk beyini ortadan kaldırmaya kararlıdır. Kayı Obası’nın yaz aylarını geçirdiği yaylaya yapılan sürpriz baskın Bizans’ın emellerini gün yüzüne çıkarırken, Osman Bey bu rezaletin hesabını sormaya kararlıydı; Aksakallardan aldığı görevle Alplerini bir araya toplar. Ertuğrul Bey’in dönüşü, yaralarını sarmaya çalışan Kayı Obası tarafından coşkuyla karşılanır. Osman Bey, Bizans ordusunu ortadan kaldırır. Ancak Osman Bey, Ertuğrul Bey’in yoğun işi nedeniyle kampa geldiğinden habersizdir. İlerleyen bölümlerde Osman Bey, babası Ertuğrul Gazi’nin kabileye döndüğünü öğrenecek.

VAKIF OSMAN 5. DÖNEM OYUNCULARI
ORHAN BEY

Oyuncu Emre Bey’in canlandırdığı Orhan Bey, babasının izinden gidecek. Osman Bey’in koltuğuna en güçlü aday Karacahisar Beyi Emre Bey olacak. Stratejik zekasıyla öne çıkan Orhan Bey, savaşı sadece fiziki güç olarak değil zihinsel bir mücadele olarak da görecek ve birçok rakibini mağlup edecektir.

Sayın YAKUP

Mirza Bahattin Doğan ise Germiyanoğluların beyi Yakup Bey’i canlandıracak. Yakup Bey, Türk ve İslam birliğine hizmet eden bir siyaset dehasıdır. Yakup Bey’in hayali bir devlet kurup padişah olmaktır. Bu nedenle sarayını alimlerle doldurur. Ordusunu güçlendirir. Bir süre sonra Anadolu’nun hükümdarı Selçuklu Devleti ile aynı güce sahip oldu.

YUNUS EMRE

Gökhan Atalay’ın canlandırdığı Yunus Emre tarihte büyük iz bıraktı. Şiirleri Anadolu’nun her yerine yayıldı. Yunus Emre’nin yolu sonunda Kayı ailesine çıkacaktır. Osman Bey’de dünyaya kök salacak devletin izlerini görecektir. Osman Bey ve Orhan Bey’e zor durumlarında manevi destek sağlayacaktır.

SAADET HATUN

Sevil Akı, Yakup Bey’in eşi Saadet Hatun’u canlandıracak. Saadet Hanım iktidar için yaşayan bir hanımefendidir. Germiyanoğlu Bey’in eşi olmak onun için çok değerlidir. Saadet Hanım’ın gelecekteki tek çocukları, uzak durduğu Şehzade Mehmet ve Gonca Hatun’dur.

MEHMET BEY

Yakup Bey’in hırslı büyük oğlu Mehmet Bey, hırslarının kölesi olduğu için Osmanoğulları’nı en büyük rakibi olarak görüyor, bu yüzden Orhan’ın sahip olduğu her şeyi alması gerektiğini düşünüyor. Bu karakteri genç oyuncu Emre Dinler canlandıracak.

ALAEDDİN BEY

Alaeddin Beyefendi karakterini genç oyuncu Ömer Faruk Ortan canlandıracak. Alaeddin, dedesi Edebalı’dan eğitim alırken, Ahilerden ve annesinden de silah eğitimi almış ve kendini çok iyi yetiştirmiştir. Silah kullanma konusundaki ustalığının yanı sıra, çevikliği sayesinde fiziksel özelliklerini kendisinden çok daha güçlü savaşçılara karşı avantaj olarak kullanmayı da biliyor.

FATMA HATUN

Osman Bey’in gizli hazinesi Fatma Hatun, kardeşlerine çok bağlıdır. Her zaman ailesinin sorunlarına önem veren Fatma Hatun rolünde Leya Kırşan’ı göreceğiz.

VASİLİS

Dizide Vasilis rolünü genç oyuncu Rıdvan Aybars Düzel canlandıracak. Vasilis manastırlarda Türklere karşı kin ve nefretle büyümüştür. Türklere karşı bitmek bilmeyen bir öfkesi var. Amacı Türklerin destanlarını bitirmektir.

GONCA HATUN

Belgin Şimşek’in canlandırdığı Gonca Hatun dizide Yakup Bey’in kızı olacak. Babası Yakup Bey’e sadıktır. Devletinin refahına ve memnuniyetine çok önem veriyor. Bunun için yapmayacağı şey yoktur.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu