Ekonomi

Smart for Life birleşme ve satın almaları artırmak için yeni direktör atadı

MIAMI, FL – Sağlık ve Zindelik sektöründe faaliyet gösteren Smart for Life, Inc. (NASDAQ:SMFL) Yönetim Kuruluna Loren Brown’ın atandığını duyurdu. Besin takviyeleri ve gıdaların pazarlanması ve üretimi konusunda uzmanlaşan şirket, satın alma stratejisini geliştirmek için Brown’ın sektördeki kapsamlı deneyiminden yararlanmak istiyor.

Halen SGS / Nutrasource Diagnostics’te İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Brown, mevzuata uygunluk, ürün geliştirme ve besin takviyeleri için test çözümleri konularında on yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Geçmişinde küresel sözleşmeli araştırma kuruluşlarında ve Burdock Group’ta İş Geliştirme Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

CEO Darren Minton, Brown’ın şirketin pazardaki konumunu güçlendirme ve birleşme ve satın almaların başarıyla tamamlanmasına katkıda bulunma konusundaki yeteneklerine olan güvenini dile getirdi.

Brown konuşmasında Sağlık ve Zindelik pazarının büyüme potansiyeline dikkat çekti ve Smart for Life’ın stratejik planlama ve genişleme çabalarına katkıda bulunmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi.

Smart for Life, seri satın almalar yoluyla dikey olarak entegre bir şirket yaratmayı amaçlayan bir Satın Al ve İnşa Et stratejisi uyguluyor.

Bu strateji, öz sermaye ve borç finansmanlarıyla yeniden sermayelendirme, sorunlu varlıkların satışı ve şirketin üretim tesisinin potansiyel satışı ve geri kiralanmasını içeren daha geniş bir yeniden yapılandırma planının bir parçasıdır.

Bu makalede yer alan bilgiler Smart for Life, Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu